INDEX-RO

Cartuunes este tradus in Lb. Engleza:

VIDEO-uri PROMOTIONALE:

IN CURAND PE CARTUUNES!


    De unde vine nevoia de desene animate? Ce ii determina pe oameni sa urmareasca sau sa creeze desene animate? Inafara rolului traditional - de distractie a copiilor, animatia este o extraordinara forma de expresie libera. Este o supapa pe care adultii o folosesc sa livreze(sau sa decodeze spre propria satisfactie) idei si declaratii care in viata reala sunt descurajate de o societate impregnata cu reguli, standarde, restrictii/cenzura si sisteme de control.

  Desenele animate pot avea scenarii bine scrise si sugestive, si pot construi personaje fermecatoare si atractive. Deaceea sunt savurate de adulti si copii totodata. In timp ce sistemul de livrare ramane identic, mesajul si aspectele centrale sunt diferite pentru fiecare varsta. Copiii sunt simplu distrati de caracterele simpatice si de efectele lor sonore, de scenariile colorate si de dinamismul actiunii. Adultii relationeaza cu mesajul intrinsec pe care animatia il gazduieste cu siguranta. Adultii pot recunoaste in fiecare personaj un profil psihologic pe care s-ar putea sa il fi intalnit direct sau indirect la un moment dat in viata. De cele mai multe ori personajele sunt personificari ale unei/unor slabiciuni sau caracteristici umane, pe care animatia le ridiculizeaza sau le sintetizeaza sub forma de morala.

  Inafara de faptul ca sunt portalul catre o lume unde totul devine posibil, desenele animate au si alte roluri. Unii indivizi gasesc in a creea sau urmari desene animate o metoda eficienta de a face fata anxietatii sau stresului. Deasemenea, exista un factor motivational in productiile animate. Anume, ele stimuleaza oamenii sa isi descatuseze propria creativitate si spiritul necenzurat.
  In final, animatia este o forma de exprimare a ideilor, usor de digerat. Tineti cont ca traim intr-o lume multi-senzoriala si invatarea in sine este un proces multi-senzorial. Fara informatia audio si vizuala (pe care o colectam si depozitam cu ajutorul memoriei), procesele interne nu ar fi capabile sa aduca la lumina idei si concepte noi. Fara factorul vizual, sunetului ii lipseste puterea informationala(si invers, factorului vizual fara sunet). Animatia jongleaza cu sunetul si imaginea intr-un mod inventiv si le confera acestora dinamismul ideal, in scopul de a livra idei.

 CARTUUNES

ACASA            Echipa            Contact             Proiecte             John Rock             Timmy Porkchop             Ratzerato             9ThSkyProductions

Designed by 9ThSkyProductions
9ThSkyProductions@All Rights Reserved